De zee is een droom om van te genieten, met je ogen wijd open

Met Custom Line wordt elke reis een ervaring om met al je zintuigen - en je hart - van te genieten.

Verder dan de horizon, verder dan uw bestemming, verder dan het concept van een jacht: cruisen, tot kunst verheven.

 

De Planing Line van megajachten (Custom Line 106', 120' en 140'Project) is gewijd aan de meest veeleisende eigenaren. Dit is een sublieme expressie van kracht, prestaties en state-of-the-art esthetiek - boten gebouwd voor snelheid, maar zonder praktische voorzieningen uit het oog te verliezen. Dit alles op een constante zoektocht naar innovatie.

De Navetta serie van luxe jachten (Custom Line Navetta 30, 33, 37 en 42) is ideaal voor iedereen die houdt van uitgebreide, lange afstand cruises in exquisiet comfort terwijl men geniet van de vorstelijke ruimte aan boord. Dit is een meer traditionele benadering, waar elegantie, schoonheid en exclusiviteit altijd centraal staan. Waar de reis en de levensstijl een echte persoonlijke ervaring worden.

Lees minder Lees verder

Custom Line Model Range

Eén vloot, twee persoonlijkheden

Een vloot met twee dimensies in haar karakter, twee geesten met dezelfde passie voor de zee maar met totaal verschillende manieren om ervan te genieten. De twee Custom Line series – Planing en Navetta – zijn ontworpen om aan elke levensstijl en cruisewens te voldoen.