falcon_rydell_logo_black

Gallery

Availability

Custom Line Navetta 50

Het debuut van het nieuwe vlaggenschip introduceert een aantal zeer aantrekkelijke kenmerken: voor het eerst volledig ontworpen in aluminium, master suite op het bovendek, connectie tussen interieur en exterieur, glazen oppervlakken en verfijnde interieurarchitectuur.

Het ontwerp van het exterieur geeft elk dek zijn eigen individuele persoonlijkheid en creëert terrassen met uitzicht op het water om op elk moment van de dag van te genieten.
De prachtige beach club aan de rand van het water staat in direct contact met de buitenruimte achter op het hoofddek, ingericht als privé lounge en vormt een ongelooflijk sfeervolle ruimte.

De verbinding tussen interieur en exterieur is een van de onderscheidende kenmerken van de Custom Line Navetta 50, met grote ramen van vloer tot plafond en reflecterende oppervlakken die het gevoel geven op een eiland te zijn dat oprijst uit het zeegezicht.

Het interieurontwerp is gebaseerd op het concept van verfijnde detaillering en het vakkundig gebruik van fijne, duurzame materialen door de deskundige ambachtslieden van de werf.

Specifications
Length50,00 [m] - 164 ft 0 in
Beam
Draft
Cabins

  Custom Line Navetta 50

 exterior  

  Custom Line Navetta 50

 interior  

Full specifications

Length50,00 [m] - 164 ft 0 in
Length hull
Length waterline
Max beam
Draft
Unladen displacement
Lade displacement
Fuel
Water
MaterialAluminium
People on board
Cabins
Crew cabins
Bathrooms
Bathrooms crew
Design category
Classification
EnginesCAT C32 ACERT
HP1450
Transmission
Max speed
Cruise speed
Range

Layout

Contact us