eng

Gallerij

Beschikbaarheid

Custom Line Navetta 50

Het debuut van het nieuwe vlaggenschip introduceert een aantal zeer aantrekkelijke kenmerken: voor het eerst volledig ontworpen in aluminium, master suite op het bovendek, connectie tussen interieur en exterieur, glazen oppervlakken en verfijnde interieurarchitectuur.

Het ontwerp van het exterieur geeft elk dek zijn eigen individuele persoonlijkheid en creëert terrassen met uitzicht op het water om op elk moment van de dag van te genieten.
De prachtige beach club aan de rand van het water staat in direct contact met de buitenruimte achter op het hoofddek, ingericht als privé lounge en vormt een ongelooflijk sfeervolle ruimte.

De verbinding tussen interieur en exterieur is een van de onderscheidende kenmerken van de Custom Line Navetta 50, met grote ramen van vloer tot plafond en reflecterende oppervlakken die het gevoel geven op een eiland te zijn dat oprijst uit het zeegezicht.

Het interieurontwerp is gebaseerd op het concept van verfijnde detaillering en het vakkundig gebruik van fijne, duurzame materialen door de deskundige ambachtslieden van de werf.

Korte specificaties
Lengte50,00 [m] - 164 ft 0 in
Breedte
Diepgang
Hutten

  Custom Line Navetta 50

 exterieur  

  Custom Line Navetta 50

 interieur  

Volledige specificaties

Lengte50,00 [m] - 164 ft 0 in
Lengte romp
Lengte waterlijn
Maximale breedte
Diepgang
Onbeladen verplaatsing
Beladen verplaatsing
Brandstof
Water
MateriaalAluminium
Aantal opvarenden
Hutten
Hutten bemanning
Badkamers
Badkamers bemanning
Design categorie
Classificatie
MotorenCAT C32 ACERT
PK1450
Aandrijving
Max snelheid
Cruise snelheid
Bereik

Layout

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Zoek in de website