Just like home

Met een Ferretti-jacht gaat u op reis waarbij het thuisgevoel behouden blijft, waar u elke dag met een nieuw uitzicht wakker wordt en steeds nieuwe bestemmingen kunt ontdekken, ondergedompeld in ultieme luxe. Het jacht is uw eigen ruimte, persoonlijk en intiem maar ook vrij en ondernemend. Een exclusieve plek waar u kunt relaxen en kunt genieten van de wereld om u heen. Varen is een authentieke ervaring waar indrukken emotioneren en samenkomen met het gevoel dat u thuis bent. Thuis, comfort, de reis, de zee: duidelijke concepten die Ferretti Yachts hebben geïnspireerd om het perfecte jacht te bouwen die de persoonlijkheid van de eigenaar en zijn diepste verlangens weerspiegelen.

Timeless design & style
Laat uzelf weer kennismaken met het fenomeen tijd en met uw omgeving terwijl u het jacht ervaart als een revitaliserend thuis. Elk vaartuig ademt schoonheid, harmonie en innovatie. Ferretti Yachts volgt geen trends. De tijdloze stijl blijft zich ontwikkelen, modern en van een grote schoonheid, en is zelfs trendoverstijgend. Neutrale tinten ontmoeten texturen en materialen zoals hout en natuurlijke vezels die tot nieuwsgierigheid en aanraken uitnodigen. Interieur en exterieur laten zich harmonieus met elkaar verbinden. Elk jacht is uniek en persoonlijk, nodigt uit om te vertragen, om quality time met elkaar door te brengen en draagt het karakter uit van haar gasten.

Body, soul, seat | The essence of wellbeing
Ferretti Yachts kan u brengen waar u maar wilt. Het is niemands tijd dan de uwe, en u verdient niet minder dan het allerbeste. Binnen en buiten zijn slechts benamingen omdat alle ruimtes uw eigen privébezit zijn. De echte luxe is tijd. Uw leven en werk van alledag bepaalt voor u de stroom van kostbare uren en dagen. Vertraag en geniet van de momenten die écht tellen, zoals de momenten aan boord van een Ferretti-jacht.

Lees minder Lees verder

Ferretti Yachts Model Range

Elegance and grace | Every day

Een nieuwe dag, een nieuw panorama. Ferretti Yachts is als romantisch uitkijkpunt om van daaruit de verte in te staren en om te  verdrinken in de schoonheid van de wereld in al zijn glorieuze nuances. Deze verfijning maakt elke dag uniek en onvergetelijk. De wereld van vandaag heeft dringend behoefte aan tijdloze schoonheid. De reis is verkenning, ontdekking, verandering. Je thuis voelen is dat gevoel van veiligheid en bescherming op elk moment, zelfs in de wijde open zee.