falcon_rydell_logo_black

Nieuws

Voor u beschikbaar dit seizoen – een Riva special

Tijd om onze aandacht te richten op het meest stijlvolle en tijdloze jachtmerk dat er is: Riva. Falcon Rydell selecteerde zorgvuldig enige modellen die klaar zijn om dit jaar geleverd te worden.

Riva 33 Aquariva Super – beschikbaar december 2022

Riva heeft in de Riva Aquariva Super alle grote kwaliteiten en de tijdloze charme van de legendarische Aquarama samengebracht, een onvergetelijke cult-object dat tot de dag van vandaag een object van verlangen is. Haar zachte en elegante lijn, fijne houtsoorten en luxueuze lederen afwerkingen maken er een uitstekend jacht van.

Met een lengte van ongeveer 10 meter is de Aquariva Super voorzien van de modernste technologie, zoals de innovatieve elektronisch geregelde versnellingsbak met twee snelheden die uitstekende prestaties mogelijk maakt met een maximum van 41,5 knopen.  En terwijl de romp niet langer in hout maar in Kevlar-composiet is gebouwd, is het ruime zonneterras aan de achtersteven een getrouwe kopie van het zonneterras dat in het verleden sterren als Brigitte Bardot en Sophia Loren huisvestte.

Klik hier voor meer info en specs op onze website.

Voor de volledige optielijst en prijs, neemt u gerust contact op met ons op +31 35 582 9029.

Riva 76 Perseo Super – beschikbaar april 2022

De nieuwe Super Perseo heeft een gestroomlijnd profiel, straalt Italiaanse stijl uit en is voorzien van meer dan 40 vierkante meter aan glazen oppervlakken in de romp en opbouw. Het is een sportiever, eleganter en beter presterend sportfly-jacht dan ooit tevoren. Het is een dagboot, het is een vakantiejacht, en het is pure Italiaanse stijl.

De Italiaanse stijl is inderdaad te vinden op elke centimeter aan boord van de Perseo Super. De details in mahonie en gepolijst roestvrij staal zijn een verfijnde knipoog naar het erfgoed van Riva, terwijl de ruime leefruimtes zowel binnen als buiten domineren. Gemaakt om maximaal te genieten op zee, kan het slimme zwemplatform in het water worden neergelaten voor naadloze toegang tot het water of eenvoudige lancering van de 3,25 meter tender. De Riva 76 Perseo Super heeft een standaard indeling met drie hutten, elk met een eigen badkamer. Er is ook de optie van een vierde hut, met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer.

De master cabin is in het midden van de boot, terwijl de gastenhut met eenpersoonsbedden en een aparte badkamer aan stuurboord is, en de VIP cabine is in de boeg, met een dubbele kast en een en-suite badkamer met aparte douche. Wat prestaties betreft, stelt de 76′ Super niet teleur. Als u kiest voor een krachtiger aandrijfsysteem, haalt deze opwindende topsnelheden tot 37 knopen.

Klik hier voor meer info en specs op onze website.

Voor de volledige optielijst en prijs, neemt u gerust contact op met ons op +31 35 582 9029.

Riva 76 Bahamas – beschikbaar juli 2022

De glanzende zilveren romp, de naar voren hellende zwarte radarboog en het witte meubilair in de cockpit (inclusief een enorm zonnebed op de achtersteven) maken de Riva 76′ Bahamas tot het meest stijlvolle open jacht op het water. De Riva heeft ook een aantal zeer coole technische kenmerken, zoals een hardtop die automatisch omhoog gaat vanaf het voordek, waardoor schaduw ontstaat over de stuurstand, en een open lounge voorin.

De Italiaanse bouwer ontwikkelde dit high-tech mechanisme niet alleen om bescherming tegen de zon te bieden, maar ook om de mooie lijnen van de 76 Bahamas niet in gevaar te brengen. Het zijn dit soort details die Riva onderscheiden van andere bouwers. Andere kenmerken zoals handgestikte lederen zetels, op maat ontworpen roestvrijstalen schoenplaten en gestileerde dekonderdelen onderscheiden het exterieur. Het interieur heeft een eenvoudige afwerking met contrasterende zwarte en witte kleuren, verwarmd door pinstriped houten vloeren.

De Riva 76 Bahamas beschikt over een master stateroom met en-suite badkamer. De VIP-hut heeft ook een eigen badkamer, terwijl de gastenhut directe toegang heeft tot het gedeelde dagtoilet. De bemanningsverblijven omvatten een hut en een toilet, voor een totaal van 4 personen aan boord. De 76 Bahamas is een van de weinige jachten die zowel geschikt is als snelle dagcruiser en als luxe spa voor weekendretraites.

Klik hier voor meer info en specs op onze website.

Voor de volledige optielijst en prijs, neemt u gerust contact op met ons op +31 35 582 9029.

Riva 88 Folgore – beschikbaar juli 2022

De briljante stijl, deze onweerstaanbare bliksemschicht, is klaar om eigenaars en liefhebbers van de Riva-legende over de hele wereld te verleiden. Riva 88′ Folgore is de sportfly met een verschil: krachtig en revolutionair met een bijna sci-fi schoonheid, dit is een jacht dat is gemaakt om te verblinden. De magnetische aantrekkingskracht van haar ontwerp zit hem in de harmonie tussen verleden en heden, in het concept dat innovatieve materialen zoals carbon verenigt met traditionele stijlvolle kenmerken van mahonie inlegwerk tot decoratief staal.

De Riva 88’ Folgore heeft een volledig herontworpen achtersteven concept, met een achterdeur die open zwaait in twee verschillende posities: parallel aan de waterlijn voor gebruik als een zes vierkante meter beachclub, en onder water voor het te water laten en het opbergen van de tender. De garage kan een Williams SportJet 395 en een jetski herbergen.

Twee sets teakhouten zijtrappen leiden naar de 22 vierkante meter multifunctionele cockpit. In de boeg, staat een een enorme eethoek met een bank die kan worden omgetoverd tot een zonneterras. Via de glazen deur in de kuip komt u in het interieur van het hoofddek dat is verdeeld in een lounge, een eetgedeelte en een stuurstand. De open ruimte lounge heeft een onbelemmerd uitzicht op de zee en is een perfect voorbeeld van de onmiskenbare Riva-stijl. Een zorgvuldig gekozen mix van gepolijst palissander, leer en staal kenmerkt het decor aan boord op zowel het hoofd- als benedendek.

Het benedendek biedt de vier hutten: de eigenaarssuite over de volle breedte in het midden van het jacht; een VIP-hut in de boeg met een tweepersoonsbed en twee kledingkasten; een VIP-hut aan bakboordzijde met een kledingkast en converteerbare twee eenpersoonsbedden; en een tweepersoonshut met een kledingkast en twee eenpersoonsbedden. Ze hebben allemaal hun eigen badkamer. De badkamer van de stuurboordhut fungeert ook als toilet. Deze Riva 88’ Folgore is uitgerust met een tweetal MTU 16V 2000 M96L motoren met een vermogen van 2.638 pk voor een topsnelheid van 39 knopen en een kruissnelheid van 33 knopen.

Klik hier voor meer info en specs op onze website.

Voor de volledige optielijst en prijs, neemt u gerust contact op met ons op +31 35 582 9029.

Contact us