Nieuws

Riva kondigt de verkoop aan van de eerste 54 metri

Riva kondigt de verkoop aan van de eerste 54 metri, het nieuwe volledig aluminium superjacht is in aanbouw bij de Riva Superjacht divisie.

Op 1 maart 2023 jl. kondigde de Riva Superyachts divisie met trots de contractondertekening aan voor het eerste exemplaar van hun nieuwste superjacht, de Riva 54 Metri. Dit prachtige aluminium superjacht van 54 meter is de grootste Riva ooit gebouwd.

Met haar elegante en sportieve lijnen en royale buitenruimtes van bijna 370 vierkante meter, inclusief een indrukwekkende wellnessruimte met fitnessruimte, een spa en een prachtig zwembad, biedt de Riva 54 Metri de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Dit jacht wordt gebouwd bij de ultramoderne scheepswerf van de Riva Superyachts Division in Ancona, waar alle jachten van 50 tot 90 meter worden gebouwd. Ancona is tevens de thuisbasis van de Riva Group Superyacht Yard, waar momenteel tien stalen en aluminium superjachten worden gebouwd voor de merken Pershing, CRN en Custom Line.

Mocht u meer informatie willen over beschikbare modellen en de actuele prijzen? Neem dan hier contact met ons op en wij zullen u van alle nieuwe updates voorzien.  

Contact us