falcon_rydell_logo_black

Nieuws

Nieuw: de Ferretti Yachts 860. Ultieme luxe

Ferretti yachts heeft het ultieme jacht ontworpen met het nieuwste model, de Ferretti 860. Het derde design alweer van Filippo Salvetti en het interieurontwerp is van Ideaitalia. Zij creëerden natuurlijke stromen tussen binnen en buiten, die beide ruimte bieden voor ontspanning en gezelligheid.

De 860 is verkrijgbaar in zowel Classic als Contemporary moods; classic met donkerdere en warmere kleuren, en de laatste is een mix van blekere en koelere kleuren.

Ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel licht in haar interieur dat plaats biedt aan maar liefst acht gasten verdeeld over vier staterooms, bestaande uit een master, een VIP, een tweepersoonsbed en een twin, die allemaal zijn voorzien van een ensuite badkamer. Vanuit het ontspannende strandgedeelte, comfortabel en leefbaar, heeft u toegang tot de garage waar het waterspeelgoed, waaronder een 3,95 meter tender en de tweezits jetski, intense ervaringen beloven.

Zowel op het achterdek als op de flybridge is een eettafel voor maximaal 8 gasten beschikbaar. Op de flybridge zijn ook een bar en de mogelijkheid voor een jacuzzi te vinden.

Qua prestaties zal de Ferretti 860 een topsnelheid van 32 knopen en een kruissnelheid van 27 knopen kunnen halen dankzij haar dubbele MAN V12 motoren.

Meer info en specs vindt u op onze website. Neem contact met Falcon Rydell voor uw afspraak en wie weet vaart u de nieuwe Ferretti Yachts 860 al in het voorjaar van 2023.

Bereik ons op: info@falconrydell.com of +31 35 582 9029

Contact us