falcon_rydell_logo_black

Nieuws

Make room for the sky

“Make Room for the Sky” is het motto van het Ferretti Yachts 1000 Skydeck, met een bovendek dat is omgebouwd tot een prachtige binnenruimte waar gasten de sensatie van het aanraken van de hemel kunnen ervaren.

Ferretti Yachts heeft een nieuwe versie van haar vlaggenschip geïntroduceerd, de Ferretti Yachts 1000 Skydeck. Dit luxe jacht beschikt over een bovendek dat is omgetoverd tot een exclusieve binnenruimte, waar gasten het hele jaar door een volledig afgesloten en beschutte ruimte hebben die het gevoel geeft de hemel aan te raken. Het eerste exemplaar van de Ferretti Yachts 1000 Skydeck zal in juni 2023 te water worden gelaten, met het officiële debuut op de Fort Lauderdale International Boat Show later datzelfde jaar.

Het hoogtepunt van dit jacht is het volledig glazen bovendek dat toegankelijk is via een glazen schuifdeur vanaf het achterterras. Hierdoor ontstaat een tweede loungeruimte waarvan bij elk weer en elk moment van de dag kan worden genoten. Het decor bestaat uit een spel van contrasten tussen warme en delicate tinten en is perfect afgestemd op het interieur. Het skydeck is een lichte en multifunctionele ruimte waar u in alle comfort van kunt genieten, met de mogelijkheid van airconditioning of natuurlijke ventilatie via de lamellen in de hardtop. Het dek is zowel binnen als buiten toegankelijk via respectievelijk een trap of zijdeur.

Het buitenterras is een andere uitnodigende ruimte ontworpen voor gezelligheid, met een glasvezel bar en krukken, terwijl het achterste gedeelte kan worden ingericht met vrijstaand meubilair volgens de voorkeuren van de eigenaar. Net als zijn voorganger is de Ferretti Yachts 1000 Skydeck veelzijdig en aan te passen aan verschillende markten en interieur oplossingen. De sportieve vormgeving van het jacht wordt gecontrasteerd met comfort en welzijn, die ook in het interieur tot uiting komen.

Contact us