falcon_rydell_logo_black

Nieuws

Boat Show update!

De showmaand werd afgetrapt met de exclusieve Ferretti Group private preview bij de Monaco Yacht Club. Met ca 40 schepen in het water hadden onze VIP cliënten de mogelijkheid als eerste kennis te maken met de nieuwe modellen voor het 2024 seizoen. Primeurs op deze meeting waren o.a. de Riva 82 Diva en de Pershing 116 GTX. Tevens werden onze gasten getrakteerd op een Gala avond met beroemde gasten zoals Charles Leclerc en een muziek optreden van de Italiaanse band Maneskin en een diner van de hand van 2 Michelin ster Antonio Mellino.

Aansluitend vond de Cannes Boat Show plaats waar tevens een indrukwekkende vloot werd tentoongesteld waaronder de wereldpremière van de Infynito 90, een zeer vooruitstrevend ontwerp van de pen van Filippo Salvetti.

In de derde week van september was het de beurt aan Genua. Een bescheiden versie van de Cannes Yacht Show maar zeker met een aantal mooie modellen zoals de Custom Line 106 en de Wally Tender 43.

De maand werd afgesloten met de beroemde Monaco Yacht Show, waar schepen langer dan 30 meter tentoongesteld werden. Hoogtepunten waren o.a. de nieuwe Riva 130 Bellissima, 42 meter Italiaans ontwerp, stijl en vakmanschap, Pershing 116 GTX en 140 ft en Custom Line 140 en de 42 mtr Navetta.

We mogen terugkijken op 4 succesvolle shows waar wij als Falcon Rydell weer de gelegenheid hadden gekregen om onze klanten op deze fantastische locaties te mogen ontmoeten en wij kijken uit naar uw reacties. Mocht u meer informatie willen over beschikbare modellen en de actuele prijzen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u van alle nieuwe updates voorzien.

Contact us