falcon_rydell_logo_black

Nieuws

Al in 2022 een nieuw jacht varen? – Wij maken een selectie voor u

Als u al voor volgend seizoen van een gloednieuw jacht wilt genieten, hoeft u niet verder te zoeken. Falcon Rydell selecteerde de meest verleidelijke en strakke jachten, klaar om geleverd te worden in 2022.

Pershing 6X – beschikbaar juli 2022

De 6X, een jacht van bijna 19 meter, kan snelheden tot 48 knopen bereiken. Al dat vermogen komt van de dubbele MAN V12-motoren van 1550 pk. De besturing wordt aangevuld met elektro-hydraulische besturing. Een innovatieve joystick kan ook achteraf worden gemonteerd.

Standaard heeft Pershing 6X romp een drie-cabine layout: een mastersuite in het midden van het dek, een VIP in de boeg en een gastensuite aan stuurboord. Allemaal met een eigen badkamer. De keuken bevindt zich ook op het benedendek. De interieurs van de 6X zijn voorzien van gelakt hout, leder van Mastrotto en Poltrona Frau en spiegelpanelen.

Klik hier voor meer informatie en specs op onze website. Voor de volledige optielijst en de prijs, neem contact met ons op +31 35 582 9029.

Riva 48 Dolceriva – beschikbaar juli 2022

De nieuwe Dolceriva is een pure en moderne open jacht. Naast de twee zonnebedden bevindt zich op het bovendek een cockpit met een eetgedeelte met twee grote sofa’s. Beneden bevindt zich de mastersuite en een logeerkamer met twee bedden, de badkamer en een zitgedeelte.

Zowel krachtig als aantrekkelijk, is deze Dolceriva met de grotere van twee motoropties uitgerust, de Volvo Penta D13 met een vermogen van 1000 Mhp. Dit geeft een maximale snelheid van wel 40 knopen.

Klik hier voor meer details en specs op onze website. Voor de volledige optielijst en de prijs, neem contact met ons op +31 35 582 9029.

Riva 39 Rivamare – beschikbaar juli 2022

De nieuwe Rivamare combineert de stijl en charme van de Aquariva Super en de Aquarama met de meest geavanceerde technologieën en de optimale aandacht voor elk detail. Twee D6 Volvo Penta motoren zorgen voor een comfortabele cruisesnelheid van 31 knopen en een topsnelheid van 40 knopen.

Aan de voorkant van de Rivamare vindt u het handgemaakte mahoniehouten dek, voor een straaljagerachtige voorruit die bestaat uit vijf dubbel gebogen glaspanelen in een roestvrij stalen frame. Boven is een reeks van premium zitplaatsen en zonnedekken en binnen vindt u een keuken, douche, en een woongedeelte dat kan worden getransformeerd naar een tweepersoonsbed. Deze hull biedt het glimmende mahoniehouten interieur en wordt geleverd in de kleur metallic Blue Sera.

Klik hier voor meer details en specs op onze website. Voor de volledige optielijst en de prijs, neem contact met ons op +31 35 582 9029.

Contact us