Over ons

Welkom bij Falcon Rydell

Persoonlijke aandacht, een passend en eerlijk advies vanuit jarenlange ervaring is waar we voor staan en wat wij onze klanten bieden. Bij Falcon Rydell Yachts werken enthousiaste mensen met een passie voor luxe, kwaliteit, uitstekende service en expertise in de yacht industrie. Leonard Bonnema heeft zijn sporen ruim verdiend met kwaliteitsmerken als Sunseeker, Apreamare en Boston Whaler.

Trots zijn we de exclusieve dealer voor de Benelux van de Ferretti Group-merken Riva, Pershing, Ferretti Yachts en Itama.

Gevestigd in Loosdrecht, pal aan de Loosdrechtse Plassen, bedienen wij u graag recht vanuit het hart van watersportminnend Nederland. Met verkoopkantoren in België en Luxemburg en een servicenetwerk in de Zuid-Europese vaargebieden zijn wij nooit ver weg.

Maak kennis met ons team

De mensen achter Falcon Rydell

Nederland
België | preferred partner Yacht Consult
Luxemburg | preferred partner Seastemia

Wat maakt ons uniek?

Waarom voor Falcon Rydell kiezen

Met ons toegewijde team en breed netwerk van specialisten ontzorgt Falcon Rydell Yachts u vanaf de oriëntatiefase naar een nieuw jacht, het eventueel inruilen van uw huidige jacht, tot dat geweldige moment van afleveren van uw droomjacht. Maar ook wat er daarna nodig is aan bijvoorbeeld transport, chartermanagement, onderhoud & technische service en winterstalling. Waar u ook zit en waar op welke locatie u de service ook nodig heeft. Bovendien houden wij graag de lijnen kort en bewijzen wij u dat Falcon Rydell uw betrouwbare partner is in de aankoop en gebruik van uw jacht.

Neem contact met ons op