Freedom of open

De Itama open jachten bieden optimale controle en stabiliteit om aan ieders persoonlijke vaarwensen te voldoen. De sportieve modellen combineren performance met een onmiskenbaar tijdloos, Italiaans design. Itama is iconisch in de geschiedenis van de open Italiaanse sportjachten.

Het merk werd, eind jaren zestig door Mario Amati opgericht omdat hij een droom had een nieuwe generatie jachten te ontwerpen. Door de naam Amati om te draaien werd het merk geboren. De kenmerkende eigen stijl met de diepe V-romp en de krachtige motoren, uitgevoerd in het bekende Itama blauw en wit, maken de modellen 45S, 62S en de 75 tot uitzonderlijke, zeewaardige en comfortabele jachten.

Lees minder Lees verder

Itama Model Range

Open yachts of peerless elegance and sporty style

Sinds 2004 maakt Itama deel uit van de Ferretti Group en worden de jachten gebouwd op de werven in Forlì en in Mondolfo, state-of-the-art werven waar ook Pershing wordt gebouwd. De Itama open jachten bieden optimale controle en stabiliteit om aan ieders persoonlijke vaarwensen te voldoen. De sportieve modellen met onmiskenbaar Italiaans design combineren performance met een tijdloos design.